06–12903290 info@haardenmontage.nl

Online Showroom Haarden

Online showroom haarden

Vraag hier een offerte aan

Houtkachel vrijstaand

Online showroom haarden

Dovre Sense 403

De Dovre Sense 403 houtkachel, de grote broer van de Sense 203. Deze Sense lijn van Dovre onderscheidt zich door materiaalgebruik en de zachte vormen. De Sense is opgetrokken uit gietijzer en heeft de (boven)afvoer ver naar achteren geplaatst. Hierdoor komt deze houtkachel niet zo ver de kamer binnen. 

Driezijdige houtkachel

De 403 is de driezijdige versie van de 400 lijn. De ruiten van deze kachel zijn expres niet te groot gemaakt zodat ze niet zo snel vuil worden.

Het maximale vermogen van deze JAcobus 9 is 10kW! Eén van de eigenschappen van de JAcobus houtkachels is dat bij deze kachels het vermogen makkelijk te bepalen is. Deze JAcobus 9 is daarom geschikt voor ruimtes tot een ongeveer 160m3. Natuurlijk is dit ook afhankelijk van de mate van isolatie, of u vloerverwarming heeft en hoe dicht u op de haard zit.

De JAcobus haarden zijn momenteel ontzettend populair en dat is niet zonder reden, in de categorie de houthaarden hebben de JAcobus haarden het hoogste rendement, dit komt onder andere doordat de toegevoerde lucht voorverwarmt wordt door de haard zelf. Wat hier ook nog bij helpt is een reflecterende laag die op de ruit is aangebracht die er voor zorgt dat de warmte beter in de kachel blijft.

 

Online showroom haarden

JAkobus 9

Houtkachel inzet - inbouw

Online showroom haarden

Spartherm Linear XL 900

De Spartherm Linear Inzet 81×54 houthaar (voorheen de Linear XL 900) front is een houtgestookte inzethaard, die dankzij de compacte maatvoering toepasbaar is in de meeste bestaande situaties.

Inzethaard

Deze Spartherm Linear is een inzethaard. Inzethaarden worden meestal toegepast in bestaande situaties waar u niet kunt of wilt breken of verbouwen. Wanneer u nu bijvoorbeeld een openhaard heeft, kunt u hier relatief eenvoudig een inzethaard in plaatsen. Doordat de afvoer vanuit de binnenkant van de kachel aangesloten wordt, hoeft er niet veel gebroken te worden aan de bestaande situatie. Natuurlijk is de inzethaard ook in een nieuwe situatie te plaatsen. De inzethaard is over het algemeen ook nog een stuk goedkoper dan een inbouwhaard. Dit komt mede doordat de inzethaard uitgerust is met een draaideur in plaats van met een liftdeur.

Met deze nieuwe hoekhaard uit de S-serie vernieuwt en ontwikkelt Wanders weer door in het segment hout inzethaarden waar ze al jaren een leidende partij in zijn.

Deze hoek inzethaarden zijn weer strak hebben nu een uniek doorlopende ruit meegekregen waardoor je niet meer tegen de stijlen van de hoek aan zit te kijken maar een compleet zicht heb op het prachtige vuur in deze Wanders houtkachel.

Ook verkrijgbaar in een front model.

Online showroom haarden

Wanders S60

 

Gashaard vrijstaand

Online showroom haarden

Drupasso gashaard

Dit model van DRU is een schitterende gaskachel met een strakke en moderne uitstraling. Dit komt door z’n ronde vormen en strakke lijnen en zorgt voor een tijdloze uitstraling, waardoor hij in geen interieur misstaat. Net als de gashaarden van DRU is dit model voorzien van de Maestro techniek. Dit houdt in dat de branders in de houtblokken zijn verwerkt, waardoor het vuur veel weg heeft van dat van een echt houtvuurtje, maar met de voordelen van een gashaard.

 

De Wanders Square gaslijn is een lijn die uniek is in zijn soort. De Square Wall variant is een gesloten gashaard die makkelijk aan de muur te bevestigen is.

Dankzij een speciaal systeem dat door Wanders is ontwikkeld kan het concentrische gesloten systeem perfect worden aangesloten zonder de bestaande situatie te slopen.

Deze kachel wordt standaard geleverd met afstandsbediening.

Online showroom haarden

Wanders Square Wall

Gashaard inbouw

Online showroom haarden

Wanders Square 60

De S lijn gas van Wanders is een unieke lijn vergeleken met andere gashaarden.

De Square inzet gashaard is een van de weinige compacte gas inzethaarden met een gesloten systeem.

Deze haard kan zowel als inbouwhaard en inzethaard worden toegepast. De kachel is eenvoudig door uw installateur te plaatsen in uw bestaande situatie. Natuurlijk kan er ook een nieuwe situatie mee gebouwd worden.

Deze inzethaard is toepasbaar voor de meeste bestaande openhaarden. Het rendement van deze kachel is erg hoog waardoor het dus erg milieuvriendelijk is.

DRU introduceert een nieuwe eyecatcher in de vorm van de DRU Maestro 75 Tall Eco Wave Tunnel. Met de Maestro Tall haalt u de ultieme vuurbeleving in huis. Mede dankzij de hoge glasramen aan beiden zijden is er altijd een prachtig zicht op het vuur.

De brede vermogensrange van de Maestro (Tall) is traploos instelbaar zodat de hoogte van het vuur en de warmte afgifte aangepast kunnen worden naar elk seizoen.

Beiden haarden hebben een zeer hoog rendement en zijn dus zuinig in gebruik.

 

Online showroom haarden

DRU Maestro 75 Tall Eco Wave

Neem contact op met Haard en Montage voor meer informatie of een offerte

Telefoonnummer

06 – 12 90 32 90

Haard en montage

Online showroom